Acte de presentació de l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny

Un any més, en el dia d’avui commemorem la Diada de l’onze de setembre amb la mateixa situació d’opressió cap al nostre poble, la nostra cultura i la nostra classe. L’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i del Baix Montseny es creu amb la necessitat de respondre, en motiu de la Diada i de la nostra presentació com a Coordinadora, als innumerables casos d’agressions que patim arreu del país, prenent en especial consideració el nostre territori més proper.  

Cal que reaccionem davant de la repressió que pateix la lluita per a l’emancipació del nostre poble, provinent dels estats espanyol i francès, però també d’altres formes, de les quals també hem de ser conscients, com és la Unió Europea, que desenvolupa polítiques de manteniment de l’statu quo i que ens manté en la nostra situació de poble oprimit. Alhora, cal que ens revelem contra el sistema imposat, hem d’apostar per la ruptura. I per a fer-ho, cal que treballem de forma coordinada; és així com allò que fem tindrà transcendència, allò que fem totes juntes és el que persisteix.


Cal doncs, seguir denunciant totes aquelles agressions que com a catalans i catalanes patim; cal seguir delatant totes aquelles actuacions que condemnen el nostre territori; cal seguir responent amb contundència davant de totes aquelles situacions que posin en entredit la nostra integritat com a poble i classe. Així, seguirem cremant retrats del rei; seguirem donant suport a en Jona i a en Franki de Terrassa i a la resta de presos i preses polítiques catalanes; seguirem dient NO a la MAT, igual que diem NO al 4t Cinturó i NO al TGV i que estem en contra de tota forma d’especulació; seguirem ferms en la nostra postura contra els camps de golf, seguirem defensant la llengua i seguirem compromesos amb els treballadors i les treballadores.


L’alliberament nacional i social és el que farà que el nostre poble esdevingui lliure i puguem gaudir dels nostres drets nacionals en una societat justa, lluny de les actuals desigualtats que el capitalisme ens imposa. Com a gent independentista i d’esquerres, tenim la responsabilitat de mantenir-nos ferms en el nostre propòsit d’uns Països Catalans lliures.
 

La lluita és l’únic camí!

Visca la terra lliure!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.