El jovent avancem amb foça

El jovent avancem amb foça, treballem pels Països Catalans!

Cremem la bandera, injuriem els borbons, ultratgem els símbols de l’Estat…

 

El jovent de l’Esquerra Independentista avança. Cada cop som més els i les joves que plantem cara a les injustícies, que ens organitzem entorn de les nostres assemblees de barri i vila i que, dia rere dia, construïm el nostre projecte per l’alliberament social, nacional i personal als Països Catalans. Ara bé, hem de ser conscients que els Estats espanyol i francès faran servir les seves armes i que per cada pas endavant que fem, ells augmentaran la seva estratègia repressiva, la mateixa que amb diferents intensitats ens colpeja des de fa 300 anys. Els casos d’en Franki de Terrassa, dels antimonàrquics o dels quatre joves de Tarragona, són exemples de com la repressió espanyola s’endureix quan la nostra lluita augmenta. Aquest any, però, s’han trobat amb la resposta del jovent català, han topat amb la solidaritat del nostre poble i fins i tot hem vist com quedava cada cop més palesa la condició antidemocràtica de l’Estat espanyol.

 

És així, atacant els pilars de l’espanyolisme, els seus símbols imposats a sang i fetge, la seva “justícia”, institucions i cossos armats, com podem obrir escletxes per a poder decidir el nostre futur com a poble i com a persones. Hem d’atacar allà on fa més mal, i d’ençà del darrer 11 de setembre, hem vist el gran interès de l’espanyolisme, tant de la dreta més rància com dels que s’autodenominen progressistes, en defensar el seu  monarca a capa i espasa, en reprimir qualsevol rebel·lia conta la bandera de l’opressió i en impulsar campanyes contra la nostra llengua.

 

Que els hi quedi clar, doncs, que no pensem fer cap pas enrere i que la seva repressió no ens aturarà. Mentre seguim amb les nostres lluites en defensa del territori, per la creació d’espais alliberats pel jovent, pel dret a un habitatge i unes condicions laborals dignes, per l’alliberament sexual i de gènere, per la llibertat dels presos polítics catalans…, sempre ens quedarà temps per ultratjar la seva Espanya. Perquè seguirem encenent foc contra l’hereu de qui ens va prendre les llibertats nacionals aquell 11 de setembre de 1714. Perquè continuarem cremant la bandera que representa 300 anys de tortures, assassinats i imposicions. Perquè combatrem l’espanyolisme i els botiflers que ens impedeixen decidir el nostre futur. Perquè respondrem qualsevol atac d’aquelles institucions i forces policials que defensen una Constitució hereva del franquisme. I perquè, finalment, alçarem l’estelada cap cop amb més força per fer realitat els nostre somni d’uns Països Catalans lliures i socialistes.

 

Cremem la bandera, injuriem els borbons, ultratgem els símbols de l’Estat….

 

EL JOVENT AVANCEM AMB FORÇA,
treballem pels Països Catalans!

 

Independència i Socialisme

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.